Hlavní obsah
Článek

Kdo může mít tohle na svědomí? Věřte, že na Caře Delevingne se nevyřádil žádný začínající návrhář, ale samotný módní guru Karl Lagerfeld. Jednadvacetiletá anglická topmodelka a múza mnohých fotografů se možná těšila, jak na přehlídce oblékne svatební šaty, ale do půvabné nevěsty měl její look daleko. Na Caře se nevyřádil jen Lagerfeld, ale také kadeřníci a vizážisté. Takovou zmalovanou nevěstu s podivnou vlasovou kreací z ptačích per by u oltáře nejspíš nechtěl najít žádný ženich...

Přehlídka značky Chanel, kterou Lagerfeld jako její hlavní designér navrhoval, se konala v úterý během pařížského týdne módy ve výstavním pavilonu Grand Palais. Při předvádění kolekce pro jaro a léto 2014 byla Cara jako nevěsta, připomínající Natalii Portman v Černé labuti, zlatým hřebem večera, s níž návrhář v závěru show přišel pozdravit účastníky akce.

Velice podobné netradiční účesy měly i ostatní dívky. Domnělá inspirace Labutím jezerem v závěrečném defilé však byla mylná. „Modelky scházely dolů jako Popelky v moderním pojetí. Ani nebyly potřeba střevíčky ze skla,“ konstatoval Lagerfeld.

Reklama

Další články

Načítám