Hlavní obsah
Článek

Asi nejkontroverznější česká modelka Agáta Prachařová (38) vždy oplývala pohotovými reakcemi a břitkým jazykem. S textovými vyjádřeními je to ale krapet horší. Na její sociální síti se jejím prostřednictvím sem tam objevují takové hrubky, že by se za takový psaný projev styděl snad i pedagog páťáků na základní škole.

Na její pravopis nás upozornil čtenář, podle něhož jsou statusy Agáty samá hrubka. „Jezis, me se tam nechce,“ napsala například na svůj profil bez ohledu na to, že správně by mělo být „mně“.

Čtenář ale připomněl mnohem horší prohřešky. Prachařová má například „zbaleno“, ne sbaleno jak lépe vzdělaní lidé, a když jí vadí, že její fotky, které si schválně dává na profil, aby se dostaly do světa, později skončí skutečně na stránkách médií, stěžuje si na to slovy: „Byla bych velice vděčná, aby se mé osobní fotky neoběvovali na všech servrech,“ píše. Že žádný servr neexistuje, nýbrž server, a že by spíš měla chtít, aby se snímky neobjevovaly, to je asi pro tohle známé ramínko na šaty vedlejší.

Dlužno ale dodat, že po pečlivém prozkoumání jejích stránek je až s podivem, že jinak, na rozdíl od jejích kolegyň, se snaží dodržet určitou laťku a gramatiku až na výjimky ovládá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám