Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejúspěšnější žena X Factoru, zpěvačka Martina Pártlová (31), se poprvé odhalila. V bikinách se ukázala na Celebrity beach cupu, který pořádala její kamarádka Hana Mašlíková. Pártlová jako jediná z žen nezvolila leginy a tričko. Své sexy křivky předvedla v plavečkách. A má se čím pochlubit.

Zatímco modelky Hana Mašlíková, Míša Štoudková nebo Kateřina Průšová si na plavečky netroufly, Pártlová své tělo v pohodě ukázala. Žádná celulitida, pevné nohy a pas jako legendární amazonka. Pártlová je sice milovnicí české kuchyně, ale na její figuře to rozhodně není znát. Léta cvičení jsou pořádně vidět.

Úchvatnou muskulaturu předvedl hokejista Jaroslav Nedvěd, bratr slavnějšího Petra Nedvěda, který ale tak odvážný nebyl. Turnaj odehrál raději v tričku. Hanka Mašlíková sice nepředvedla své obří čtyřky, ale alespoň ukázala, že umí provaz. Míša Štoudková v růžových trenkách zase předváděla své útlé nožky, které denně prohání posilovnou. "Někdy chodím i dvakrát denně," dodala Štoudková.

Reklama

Další články

Načítám