Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Alexa Chung je v Londýně velkým módním pojmem. Modeling je ale pouze jedním z mnoha oborů, kterým se věnuje. Její tvář se stala slavnou i díky moderování v televizi, a uznávanou se stala také pro své ‚pisatelské střevo‘, které pravidelně zúročuje v britském magazínu Vogue jako redaktorka.

Třicetiletá Alexa tak platí za módní ikonu a není divu, že mnohé dospívající dívky se snaží napodobit její styl. A jak tak se sebou poměřují její fotografie, mohou si připadat čím dál tím tlustší. Chung je totiž extrémně štíhlá, čímž se zdá, že dorostla do úctyhodné výšky. Jenže ve skutečnosti patří mezi modelkami k těm nejmenším. Údaje o její výšce se sice různí, ale uvádí se mezi 168 - 172 centimetry. I přesto o ni projevila zájem prestižní agentura Next a Alexa mohla už v šestnácti pózovat na obálkách magazínů pro teenagerky jako Elle Girl či CosmoGirl. Její vizitkou jsou převážně nohy zasluhující si označení párátka, ale i tak je Chung tváří riflí DKNY.

Své řečnické dovednosti pro změnu předvedla na stanicích Channel 4 v pořadech Popworld a T4, na ITV1 v Get a Grip či na kanále BBC Three v komediálním programu The Wall, ale uvádí své bloky i v rádiu.

Reklama

Další články

Načítám