Hlavní obsah
Článek

Modelka a finalistka České Miss 2009 Andrea Kabická je dokonalou dvojnicí letošní královny krásy, krátkovlasé Gábiny Kratochvílové. Lidé si je na ulici neustále pletou. "Zažívám to prakticky furt. Všude na mě povykují ‚Gábino, Gábino‘. Už jsem si docela zvykla. Tak má Gabča výhodu, že je několikrát za jeden den na nějaké akci. Kdo to má?" řekla Super.cz s úsměvem Andrea.

Zpočátku nevyvracela, že není Českou Miss, nyní už se občas ohradí. "Už to vyvracím. Před časem jsem nic neříkala, jsem zdvořilá, přišlo mi drzý se hádat. Ale teď už mě to občas štve," vysvětluje.

"Nikdy mi nepřišlo, že jsme si podobné. Máme podobné vlasy, asi to bude tím, nevím," přemýšlí nad podobou modelka, která se účastnila České Miss před téměř pěti lety, ale ve finále neuspěla. Tenkrát ještě úplně krátké vlasy neměla, byla ostříhaná na mikádo.

Andrea se věnuje stále modelingu, ale především reklamám. "Krátké vlasy jsou výhoda, více si vás na castingu všimnou, když jsem třeba jediná krátkovlasá. Občas se to hodí," dodala Kabická.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám