Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Floridu sice vyrazila Simona Krainová (51) s manželem Karlem bez dětí, to ale neznamená, že by si nechali ujít návštěvu zábavních parků v Orlandu. Vždyť modelka je i po čtyřicítce stále ještě jako teenager.

„Jestli něco ti Amíci umí, tak tohle, doporučuju vidět,“ vyzývala modelka své fanoušky prostřednictvím sociální sítě k návštěvě atrakcí ve filmovém parku Universal. „Transformers byla jednoduše dechberoucí nejlepší jízda, co jsem kdy viděla. Mimochodem kromě toho, že sem rodiče berou úplně malé prcky na Terminátora, kde je jen násilí a zbraně, a pak jim je při odchodu kupují jako hračky. To opravdu nechápu, když je tady spousta strašně milých dětských atrakcí a světů,“ pozastavovala se nad skutečností.

Vágnerovi se už nemohou dočkat, až příští rok v zimě vyrazí na Floridu se svými syny Maxem a Brunem. „My se příští rok s dětmi určitě vrátíme,“ slibuje Simona Krainová.

Reklama

Další články

Načítám