Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Jan Tříska před desítkami let emigroval do Spojených států a žije v Los Angeles, ale pořád se vrací do Čech. Už měsíc opět hraje v divadle kamaráda Jana Hrušínského a pochvaluje si, že je ve výborné kondici. Roky už je vegetarián a navíc sportuje. "Každé ráno stále ještě běhám," svěřil Super.cz.

Tříska si kromě hry Kumšt, v níž hraje v Divadle Na Jezerce spolu s Hrušínským a Janem Kačerem, nabral další šichtu. " Mám před sebou koncert ve Smetanově síni Obecního domu, fantastickou Berliozovu symfonii, k níž se učím náročný text, který se jmenuje Lelio," poučil nás Tříska.

Obě Třískovy dcery Karla a Jana žijí v Americe. "Jedna v Los Angeles, druhá v Minnessotě," upřesnil. Na deset dnů za ním v pondělí přiletěla aspoň manželka Karla Chadimová, bývalá herečka, která nyní vede restauraci v luxusním hotelu.

"Spolu se pak vracíme do Ameriky, kde musím vyřídit nějaké věci, ale zůstanu tam jen týden. Pak se zase vracím do Čech, budu natáčet film Česká ruleta," uzavřel rozhovor na autogramiádě knížky, o Divadle Na Jezerce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám