Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Zpěvačka Kamila Nývltová (24) se už stačila na domácí hudební scéně prosadit, ale první kroky její kariéry nebyly vůbec jednoduché. Holka z Krkonoš si musela projít náročnou zkouškou, aby se jednou mohla živit zpěvem.

Nebýt nabídky Michala Davida na účinkování v muzikálu Kleopatra, u Kamily mohlo být všechno jinak. „Neměla jsem jinou možnost, než se přestěhovat do Prahy nastálo. Bydlela jsem sice nejdřív u sestřenice, ale i tak toho bylo hodně. Musela jsem se naučit jezdit metrem, protože jsem ho neznala,“ zavzpomínala zpěvačka, jejíž kariéru před šesti lety odstartoval X Factor.

Kamile tehdy bylo pouhých 18 let a studovala na střední škole poslední ročník oboru podnikání v oděvnictví. Studium ale kvůli kariéře neukončila a v září odmaturovala. Ke své původní profesi se ovšem prozatím vracet nechystá. „Uvidíme, jestli to někdy bude potřeba. Třeba až si jednou budu chtít otevřít butik se svým jménem. Ale že bych seděla někde za strojem, to ne,“ dodala Nývltová na castingu X Factoru, kam přišla podpořit začínající zpěváky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám