Hlavní obsah
Článek

Hubněte s novinkou Acai Berry Linie. Acai Berry vám zaručí energii a přitom vám spálí tuk v problémových partiích, jako jsou stehna, zadek a bříško. Objednejte a získejte dárek.

Co je Acai berry ?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Acai (Euterpe oleracea), čteno [Asají] (známé také jako Acai berry), je lahodné brazilské bobulovité ovoce chutnající trochu jako směs lesního ovoce a čokolády. Roste na palmách v deštných pralesech Amazonie. Acai bylo nejdříve užíváno domorodými kmeny amazonské džungle jako energetický povzbuzovač při lovu a jako zdroj sexuální energie. Vysoce energetické ovoce jim navíc pomáhalo budovat silný imunitní systém, bojovat s infekcemi, ochraňovat srdce, udržovat dobrou náladu a užívat života. Nápoj Acai Berry Linie Strong dále také obsahuje goji berry konjak a zelenou kávu.

Hubněte s Acai berry

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Acai bobule zrychlují metabolismus a pomáhají k optimalizaci tělesných funkcí, čímž přispívají ke zvýšení schopnosti těla spalovat tuk. Uložený tuk je přeměněn na energii, která vaše tělo udržuje aktivní. Vysoký obsah vlákniny podporuje trávení a pocit rychlého nasycení, což je v hubnoucím režimu výrazná podpůrná vlastnost. Výtažky z rostliny Yerba maté aktivizují organismus k výkonu jak psychickému, tak fyzickému a zároveň potlačují pocit hladu.

Výhody Acai Berry Linie

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rozpustný lahodný nápoj vám pomůže při redukci váhy a dodá vám energii. Zvýší vaši schopnost koncentrace a podpoří mozkovou činnost. Zamezuje okyselování svalů a zajišťuje jejich lepší výkonnost. Acai Berry Linie stimuluje váš metabolismus a tím přispívá ke snadnějšímu hubnutí. V neposlední řadě nápoj zvyšuje sexuální apetit u mužů i žen.

Objednejte a získejte dárek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při nákupu nyní získáte jako dárek imunitní kapky ACAI BERRY IMMUNITY DEFENSE, které kombinují všechny výhody ovoce acai berry a dezinfekčního účinku alkoholu.

Další články

Načítám