Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská kráska Andrea Verešová (43) patří k žádaným modelkám, loni proto byla díky své sexy postavičce doslova na roztrhání. Na kontě má nafocení celkem tří kalendářů, ve kterých se neostýchala svléknout a potěšit pánské oko svými neodolatelnými křivkami. Jak jí to v kalendářích seklo, si prohlédněte v naší fotogalerii.

Modelka nejprve pózovala pro kalendář plastické chirurgie. Vladimír Štross zvěčnil její žhavou postavičku v podvazcích, korzetu a punčochách. O něco odvážnější byl kalendář koupelnového studia, jemuž Andrea propůjčila tvář už potřetí.

Rekordmanka v počtu nafocených kalendářů se dokonce nebála odhalit bez nánosů líčidel. Fotograf Benedikt Renč ukázal Andreu v její co nejpřirozenější podobě jen s minimálním make-upem v kalendáři, jehož výtěžek podpořil onkologicky nemocné náctileté pacienty.

Na to, že je Andrea dvojnásobnou maminkou, se pořád může pochlubit opravdu nádhernou postavou, na které pánové můžou oči nechat. Uvidíme, na kolik kalendářů si troufne letos, ale soudě podle toho, jaký je o ni zájem, se určitě máme na co těšit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám