Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná česká moderátorka k nepoznání. Na hlavu jí nasadili kovovou konstrukci, vytupírovali vlasy a namalovali strašidelný make-up. V zrcadle se nepoznala málem ani ona sama. O koho jde? Za poslední rok šíleně zhubla, a to je maminkou již dvou dětí - syna Michálka a dcery Zuzanky.

Eva Decastelo (45) nafotila kampaň pro návrhářku Tatianu Vladimir. "Modely mi šila přímo na míru včetně bot. Hodně jsme se při focení všichni nablbli," prozradila Super.cz Decastelo, která při focení musela nosit na hlavě těžkou kostrovou nástavbu s umělými vlasy.

"Nedalo se s ní projít dveřmi, protože i s botami jsem najednou měla 190 centimetrů a sejmula jsem se o dveře. Jedna z fotografií se zase fotila na speciálně nasvíceném stole. A jak jsem se snažila zatínat svaly, vypínat prsa a zatahovat břicho, tak jsem neudržela stabilitu a přepadla dolů. Ale jinak jsem zdravá," dodala dnes už s úsměvem moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám