Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před třemi lety změnila herečka a moderátorka Anife Vyskočilová (50) bydliště. Přestěhovala se na Praze 1, jak říká, o dům dál. Do většího, ale zdevastovaného bytu. Rok pak se svým přítelem, úspěšným podnikatelem Vernesem, s nímž mimochodem žije už pět let, strávili rekonstrukcí, aby si vytvořili hnízdečko podle představ.

„Není to tak dávno, co jsme skončili. Byla to ovšem práce, která se vyplatila. Jsme ve svém a je nám tu dobře,“ zasnila se Anife. Jak prozradila, muselo být vyvezeno celkem šest kontejnerů suti, cihel a různého harampádí po předchozím nájemníkovi, a teprve potom nastal čas znovu byt zařídit.

„Můj partner vybíral, co by v našem bytě nemělo chybět. A pak jsem nastoupila já a prodejce ukecávala, aby nám udělal cenu. Mám ráda hezké věci, ale ne předražené, takže jsem smlouvala a podařilo se mi snížit celkové náklady téměř na polovinu, takže jsme ušetřili více než milión korun,“ pochlubila se Vyskočilová.

Do ložnice ale nikoho nepustila. „Je to nejintimnější soukromí, a to je tabu. Tam smí se mnou vstoupit jen jeden člověk, takže promiňte,“ řekla Anife a raději se přesunula k troubě, kde připravovala hody pro třiadvacetiletou sestru Šeriffe a svého přítele.

Kromě péče o rodinu Anife připravuje kuchařku, hraje v Divadle U hasičů a rýsuje se prý i vlastní internetový pořad.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám