Hlavní obsah
Článek

Tak dlouho byl otloukánkem Josefa Rychtáře (65) a jeho syna Jana, až se ucho utrhlo a Zdeněk Macura (49) se rozhodl razantně bránit! „Ozval se mi trenér s tím, že mě bude učit každý týden se bít. Dřív jsem se toho pána, co žije s Ivetou, bál, ale teď se mi zvedlo sebevědomí,“ přiznal Super.cz Macura.

Ten například nedávno dostal nakládačku ve Svitavách a za jeho dřívější napadení byla vykutálená dvojice zatím nepravomocně odsouzena k veřejně prospěšným pracím. Příště už prý ale pěstí nedostane.

„Učí mě postoje i obranu. A už jen to, jak se tomu člověku postavíte, že vidí, že o tom něco víte, ho může příště odradit. Udělám před ním pár otoček a uvidíme, zda bude mít ještě náladu mě napadat. Já rozhodně nebudu první, ale jestli něco zkusí, už se mu podle mě nepodaří zbít mě,“ myslí si Macura.

Tomu prý mnoho lidí nabízí i služby bodyguardů, ale psychologický tah v podobě tréninku boje se mu zdá příhodnější. „A také jsem si zvedl sebevědomí. Vím, že hned od počátku něco umím,“ uzavřel softwarový inženýr.

Reklama

Další články

Načítám