Hlavní obsah
Článek

Manžel Ivety Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) v poslední době zase odpovídá na otázky novinářů jak na běžícím pásu (a to ještě kolem svatby tvrdil, že už bude mlčet). A opět z něj padají perly! Nově například tvrdí, že nebýt nedostatečné kontroly od exmanželky, nikdy by si s Ivetou nic nezačal.

„Moje péče, i v čistě platonické rovně, začala mé ženě překážet. Po čase, Iveta tehdy byla ještě velmi slabá a neschopná se sama o sebe postarat, mi manželka oznámila, že si nepřeje, aby Iveta bydlela dále s námi pod jednou střechou. Myslím, že kdyby nás nepustila ze své kontroly, nebylo by se stalo to, že náš přerostl do jiné roviny,“ řekl Slovence Rychtář.

Ten v rozhovoru Ivetu opět označuje za mimořádně starostlivou matku svého syna Artura (toho si kvůli její starostlivé péči musel vzít pod svá křídla Ladislav Štaidl) a opakuje i řeči o tom, že Bartošová byla v létě unesena Zdeňkem Macurou, ačkoli už se dávno prokázal opak.

Rychtář k exmanželce ještě dodal, že se stále nesmířila s tím, že už má jinou. Podle našich informací je to ale spíš naopak. To Darina Nová (66) už používá jiné příjmení, žije si svůj život a jen denně musí přetrpět nějaké ty telefonáty či zprávy od exmanžela.

Reklama

Další články

Načítám