Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Je to neuvěřitelné, ale od natáčení kultovní romantické komedie Pretty Woman už uběhlo 25 let. Představitelka prostitutky Vivian Julia Roberts (46) ale neztratila nic ze své krásy.

Jedna z nejzářivějších hollywoodských hvězd se na vrcholu pohybuje už tři desítky let. Po pauze věnované mateřským povinnostem je Julia opět ve formě, což dokazuje i její letošní nominace na Oscara za vedlejší roli ve filmu Blízko od sebe. Za tento výkon byla nominována i na SAG Award, ale o cenu ji připravila Lupita Nyong´o, jejíž výkon v dramatu 12 let v řetězech byl podle Asociace hollywoodských herců lepší.

Julia Roberts byla přesto na udílení filmových trofejí nepřehlédnutelná. Na ostře sledovanou akci dorazila v originálních růžových kalhotových šatech a všem dokázala, že i po třech dětech a desítkách filmových rolí je ve skvělé formě. Julia si cvičením jógy udržuje štíhlou postavu a na její tváři není příliš znát, že komedie Pretty Woman už dávno patří do filmové historie.

Známá herečka je nejen majitelkou Oscara za snímek Erin Brockovich, ale také hrdou maminkou tří dětí. V roce 2004 přivedla na svět dvojčátka Phinnaeuse a Hazel, jimž o tři roky později s manželem Danielem Moderem pořídila bratříčka Henryho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám