Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Eliška Bučková (34) nás často nechává nahlédnout do svého dekoltu, tentokrát se ale rozhodla být o hodně rafinovanější. Místo předku odhalila svá záda. Co nás ale překvapilo, bylo to, že si vzala čelenku a zdálky si ji tak na křtu nového klipu pletli všichni s Agátou Prachařovou (38). Sama Eliška pak uznala, že tahle kopírka se asi moc nepovedla.

„Agáta nosí čelenku taky, to vím, a nejste jediní, kdo mě na to dnes upozornil. Proto se aspoň snažím nešpulit,“ reagovala ale se smíchem. A proč měla zakrytý hrudník? „Já jsem dnes rafinovaná. Výstřih vepředu má každý, výstřih na zádech je ale víc sexy,“ myslí si.

Ptali jsme se samozřejmě i na jejího expřítele Noida, který se vrátil ke své Gábině. U Bučkové to vyvolalo záchvat smíchu. „Mně to přijde… Ne, nechci se k tomu vyjadřovat. My s přítelem se k něčemu takovému rozhodně nechystáme. Ale ani na svatbu ne, i když se o budoucnosti hodně bavíme a máme na ni podobný názor. Zásnuby rozhodně nejsou na pořadu dne. Já už to zažila a myslím si, že to zase dlouho zažít nemusím,“ řekla poměrně nekompromisně při vzpomínce na to, jak jí zásnubní prstýnek daroval Noid.

Eliška byla kmotrou nového klipu klučičí skupiny New Element s názvem Svědomí. „Jejich producent je můj dlouholetý kamarád, takže jsem tu kvůli němu. Jakub mě fakt neomrzel,“ smála se závěrem.

Reklama

Další články

Načítám