Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) má podle mnohých sama problémy s tím, kolika lahvím alkoholu denně se podívat na dno, přesto se ale rozhodla bojovat s pijáctvím! Jen ne s tím svým. Chce podat pomocnou ruku alkoholikovi Otu Šimkovi. Bratr jejího skladatele Jarka Šimka (50) pod vlivem alkoholu terorizuje své okolí. Pošle mu Ivetka snad nějakou flašku?

"Hrozně moc mě dojala. Poté, co se u vás na Super.cz objevily zprávy o tom, v jakém stavu je můj bratr, Ivetka se mi ozvala s tím, že by mu chtěla nějak pomoct. I když si lidé myslí, že spolu už nekomunikujeme, není to pravda. Navíc se zachovala jako pravá kámoška," cení si Bartošové Šimek.

Pěvecká diva dokonce šla tak daleko, že nabídla Jarkovi pro jeho povedeného bratříčka finanční hotovost. "Tu jsem pochopitelně musel odmítnout, protože peníze není to, co by bratrovi v jeho situaci pomohlo. Musí se léčit a to mu může nařídit jen soud," uvedl Jarek.

Toho může těšit alespoň fakt, že nedávno s velkou konkurencí v zádech vyhrál festival v Sant Petěrburgu a že jeho píseň v ruštině bude celoplošně nasazena v ruských hitparádách. Kromě toho také připravuje coby autor hudby interaktivní muzikál Naháči.

Ivetu provázely v posledních týdnech samé skandály zavánějící jejím nadměrným pitím. Po návratu z Itálie, kde byla navštívit nemovitosti svého milence Domenika Martucciho, ale vypadá skvěle. Za pár dnů si odpočinula, krásně se opálila a možná už ani tolik nepije. Iveta nám poskytla také videorozhovor, ve kterém říká, že ji napadl fanoušek pomerančem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám