Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá anglická modelka a hvězdička reality show Big Brother Chanelle Hayes (26) během posledních čtyř let pěkně nabyla na objemu. Stalo se tak nejen z nešťastné lásky, ale především kvůli jejímu podnikatelskému záměru. Poté, co se její tvář stala známou, si otevřela vlastní cukrárnu a přestože její byznys vzkvétá, o postavě se to bohužel říct nedá. Ze štíhlé křehké blondýnky s velikostí 36 se totiž stala kyprá ženština nosící číslo oděvu 44.

Hayes o sobě mluví jako o emocionálním jedlíkovi, a tudíž její stále se rozpadající a zase obnovená romance s Jackem Tweedem rozhodně jejímu zlozvyku nepřidá. Šestadvacetiletá Angličanka se sice stala i maminkou, ale syna Blakeleye porodila již před třemi lety.

Nyní se ale Hayes konečně rozhodla učinit nadváze přítrž a pustila se do nemilosrdných tréninků pod vedením fitness profesionála. Nechme se překvapit, zda se Chanelle podaří přemoci ochutnávání dortíčků v práci a přejídání ve slabých chvilkách a opět se bude moci chlubit postavou s mírami modelky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám