Hlavní obsah
Článek

Snad každý známý člověk už zažil situaci, kdy mu popularita byla spíš na obtíž. Nejinak je na tom moderátor Petr Vojnar. Bývalý člen chlapecké skupiny T-boyz se ocitl v hledáčku hned dvou trochu úchylných fanynek, které se rozhodly, že budou jeho vyvolenými. „Chtěly po mně sex, jedna mi dokonce stanovala v baráku na chodbě před bytem,“ popsal Super.cz nevšední zážitek.

„Šlo o nějakou nemocnou holku, která půl roku šetřila, aby měla na lístek do Prahy, a pak se mi nastěhovala před byt, kde byla klidně i pár dnů. Když jsem přišel domů a nijak na její návrhy nereagoval, urputně na mě zvonila, i sirku do zvonku mi dala. Pomohly mi až špunty do uší. Nakonec ji naštěstí vyhodil z domu táta, ale stejně si ten stan postavila před vchodem a ještě tam pár dnů vegetila. A tohle se několikrát opakovalo,“ směje se Vojnar. Tehdy mu ale do smíchu rozhodně nebylo.

„Nikdy nevíte, jestli se neurazí a třeba vás nenapadnou. Měl jsem i jednu fanynku s tlustými dioptrickými skly. Ta se na mě nejdřív jen zamilovaně dívala na koncertech, ale pak za mnou několikrát přišla s tím, že chce mít se mnou sex. Nevěděl jsem, jak se jí zbavit,“ prozradil nám Vojnar na křtu videoklipu Svědomí nové chlapecké skupiny New Element.

„Klukům držím pěsti, ale budou to mít těžké. My vlastně byli úplně první boyband, až po nás přišel Lunetic. A byla to tehdy jiná doba než dnes,“ uzavřel Vojnar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám