Hlavní obsah
Článek

Takovou bizarnost domácí šoubyznys už dlouho nezažil. Neúspěšný účastník VyVolených Thomas Castello a samozvaná silikonová zlatokopka Silvie se během pár dní postarali o zápletku, k níž by se neodvážila ani ta nejhloupější komedie.

Láska, která se zrodila rychlostí blesku, příliš dlouho nevydržela, a proměnila se ve vzájemné vyhrožování. Těžko ovšem říct, kdo z této vykutálené dvojice měl více másla na hlavě. Zatímco Silvie Thomase obviňovala z podvodů a násilí, on vyslal do světa informace o tom, že využívá sex při snaze o kariérní postup.

Z dvojice zoufale zamilovaných rádoby celebrit se stali nepřátelé na život a na smrt, kteří se snažili veřejně jeden druhého zničit. „On je psychopat, co mlátí holky, vyhrožuje jim a ony musí dělat, co chce, aby se dostal k penězům,“ napsala nám Silvie do redakce a jako bonus přiložila své nahé fotky. Zhrzená aktérka erotických snímků pak šla ve válce ještě dále a vyhrožovala žalobou.

Záhy ovšem obrátila o 360 stupňů a krátce poté, co si postěžovala, že už ji nebaví žít s rodiči, skončila opět v mohutné náruči neVyVoleného buldoka, o němž prohlašovala, že je násilník a podvodník. Thomas se bohužel jejím hysterickým a pomstychtivým výstupem nepoložil a s vidinou šťastného konce jí všechnu špínu odpustil.

„Zatím je to jen na zkušební dobu, uvidíme, jestli se opravdu chce polepšit, jak tvrdí,“ napsal naivně Castello na sociální síti. Snad mu tento poměr vydrží hodně dlouho, protože se Silvií tvoří dokonalý pár, jemuž může konkurovat snad jen toho času také válčící Courtney Stodden s Dougem Hutchinsonem.

Reklama

Další články

Načítám