Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Veronika Kubařová si podruhé v životě vyzkoušela jinou roli než tu, v níž se cítí nejlépe, a na chvíli se proměnila v modelku a moderátorku. Stalo se tak v rámci včerejší Dámské jízdy v Divadle Rokoko.

S mikrofonem v ruce i na „předváděcím molu“ si počínala skvěle a bavila nejen osazenstvo akce, ale - jak přiznala - i sebe. „Pro moje domovské divadlo udělám cokoliv, ale tím mé moderátorské a modelingové choutky končí. Za nic na světě mne jinde v těchto rolích neuvidíte. I když...kdyby někdo nabídl pořádný balík, tak bych zauvažovala,“ se smíchem uvedla Veronika, která spolu s kolegy z Rokoka, Lenkou Zbrankovou, Jiřím Hánou a Viktorem Dvořákem, předvedla po skončení komedie Perplex kolekci módní značky, jejímiž autory jsou herec Martin Písařík a kostymérka Petra Kluzáková.

„Je to zatím více méně koníček, herecké práce mám habaděj, ale navrhovat módní oblečení je pro mne relax a dobrá zkušenost. Děláme to s Petrou už druhý rok a se zájmem jsme spokojeni. Některé naše modely si koupili kolegové z divadla, pár se jich prodalo i na internetu nebo v prodejně. Rozhodně to ale není tak, že bych se rekvalifikoval na módního návrháře. Jednak by mne zatím tahle práce neuživila a za druhé, herectví pro mne je a určitě navždy zůstane na prvním místě,“ dodal Martin Písařík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám