Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední federální Miss Silvia Lakatošová vypadá i dvacet let poté, co získala titul Miss Československa, skvostně. A teď navíc září štěstím. Je totiž na konci pátého měsíce těhotenství a s manželem, moderátorem a podnikatelem Paĺo Chovancem, s nímž už má syna Christiana, se dočkají vytoužené holčičky.

S bříškem, které vystavovala v obepnutých šatech, se objevila na brněnském Plese v opeře. "Šaty jsem vybírala dopředu, takže musely být elastické, abych se do nich vešla. Jsou z Milána od francouzského návrháře a vyšly na dva tisíce euro," prozradila nám Silvia.

Nenakupuje ale zbrkle. "Když už šaty koupím a jsou drahé a z kvalitního materiálu, tak si je určitě nevezmu jen jednou, bylo by mi to líto. A nevadí mi, když to je poznat, není se zač stydět," míní.

Silvia na Slovensku už roky pořádá soutěž krásy. „Momentálně se připravujeme na Miss Universe, která je v březnu, takže mám plné ruce práce," řekla Super.cz. Trošku jsme ji poškádlili, že naše prezidentka soutěže krásy Michaela Maláčová ji už dávno předběhla v počtu dětí a zda by jich také nechtěla tolik. "Já myslím, že u dvou skončíme. Tedy rozhodně," uzavřela Lakatošová.

Reklama

Další články

Načítám