Hlavní obsah
Článek

Světová star Christopher Lambert měl být na brněnském Plese v Opeře hlavní hvězdou půlnoční módní show historických kostýmů z řad postav Shakespearových tragédií od výtvarníka Romana Šolce. Americký herec francouzského původu měl být výjimkou a ztvárnit oblíbeného panovníka Rudolfa II.

Jaké bylo překvapení, když na trůnu zasedl neznámý mladík. Podle informací Super.cz byl Lambert velice unavený a brzy v sedm hodin ráno ho čekal odjezd z Brna na letiště do Vídně. Protože byla přehlídka zpožděna a začala až kolem jedné hodiny ráno, Lambert se omluvil.

I tak to ale byla nevídaná podívaná. V nádherných prostorách Mahenova divadla v Brně se postupně vystřídaly české krásky, které se předvedly coby historické dámy z alžbětinské doby.

Marta Ondráčková byla krásnou Marií Stuartovnou. "Je to role, kterou miluju, a několikrát jsem ji hrála v divadle," řekla Super.cz. Monika Žídková byla Desdemonou, Gábina Partyšová Alžbětou II, Silvia Lakatošová zářila jako nádherná Ofélie, Hanka Kynychová skvěle zahrála Lady Macbeth a Andrea Kalivodová oslňovala jako svůdná Milady.

Podívejte se, jak to dámám coby slavným historickým kráskám slušelo.

Reklama

Další články

Načítám