Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Legendární herec Christopher Lambert včera přiletěl do Česka, aby dnes zahájil událost letošní sezóny - Ples v Opeře Brno. I když už v minulosti navštívil Prahu, Brno je jeho premiérou. Super.cz poskytl slavný Tarzan či hvězda filmu Highlander exkluzivní rozhovor. "V Praze jsem už byl jako turista, v Bratislavě jsem natáčel film, nyní jsem poprvé v Brně. Přiletěl jsem včera kolem páté hodiny, odpočinul si, pak jsem zašel do restaurace. Bylo fantastické jídlo, příjemní lidé, skvělé aranžmá restaurace, víc jsem toho zatím nestihl," řekl Super.cz Lambert.

Jak těžké bylo přemluvit slavného herce, aby na plesovou událost sezóny letošního roku přiletěl? "Nebylo to těžké. Nikdy jsem tu nebyl, byl to dobrý nápad, měl jsem zrovna volno, tak proč ne?" uzavřel usměvavý Lambert.

Lambert přiletěl sám. Jeho nádherná manželka, francouzská herečka Sophie Marceau ani dvacetiletá dcera ho nedoprovodily. "Moje manželka letěla do Londýna navštívit svého syna. Bylo by super mít tu dceru, bohužel ale studuje v Americe. Bylo by to namáhavé, aby přiletěla na pár dní kvůli tanci. Určitě by si to užila, momentálně by to nebylo možné zrealizovat. Možná někdy v budoucnu. Uvažoval jsem, že bych vzal svého kamaráda, který je zároveň můj obchodní partner, ale má důležitý byznys. Jsem šťastný, že jsem mohl přiletět alespoň já," vysvětluje herec.

Jeho partnerkou na zahajovací tanec plesu bude profesionální tanečnice. "Slyšel jsem, že je velmi dobrá, bude mě proto vést, protože já nejsem tanečník. Myslím ale, že to zvládnu. Je to waltz, to není zas tak složité, třicet sekund tančit určitě zvládneme," usmívá se Lambert, který již zítra odlétá z Česka. "Přesouvám se do Thajska, kde točím akční film a pak do Los Angeles, kde se film dokončuje," dodal herec.

Reklama

Další články

Načítám