Hlavní obsah
Článek

Bývalá modelka Ornella Štiková (31) se po dlouhé době objevila na veřejnosti a zcela proměněná. Dlouhé vlasy, přirozený make-up a outfit ve stylu punk. Ani ten ale nezakryl, že Ornella trošku přibrala.

"Říká se, že by holka měla zhubnout tak do roka, tak mám ještě tři měsíce," usmívá se. "Navíc jsem byla dost nemocná, Pepa mi dělal extrémně sladké citronády na chřipku, tak bych teď váhu ani nechtěla komentovat. Není to ideální," prozradila Super.cz Ornella na druhých narozeninách Coco baru, kam vyrazila s kamarádkou. Její partner Josef Kokta vyrazil do společnosti také, ale jinam. "Neomezujeme se. Nic na tom nevidím, když si vyrazí sám. Samozřejmě chodíme také společně a zřejmě se i dnes v noci ještě v jeho oblíbeném podniku srazíme," upřesnila.

Vztah s Pepou Koktou si užívá. A dokonce by se nebránila ani svatbě. "Jsem šťastná. Jsem ve vztahu s Pepou moc spokojená. Svatba není aktuální, ale nechci ji vylučovat. Jako každá žena bych si svatbu samozřejmě přála," vysvětluje bývalá modelka.

Zimní dovolenou v teple zřejmě pár nezažije. "Pepa má problém s nohou a má před operací. Takže dovolená zatím nebude. Partner říká, že ze mě bude sexy starostlivá sestřička. Možná si pořídím uniformu. Já mám ráda hrátky, občas by mi to nevadilo," dodala se smíchem Ornella.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám