Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka, zpěvačka a tanečnice Alisan Porter platí převážně za dětskou hvězdu, a to díky celosvětově populárnímu rodinnému filmu Kudrnatá holka, kde si jako desetiletá zahrála hlavní roli kučeravé Sue s okouzlujícím hlasem. Ale jak pokračovala její kariéra a co dělá dnes?

Před kamerami se Alison poprvé ukázala ještě jako batole v seriálu Rodinná pouta, zde se však jedná o americkou verzi z roku 1982. Před kudrnatou holkou přitom účinkovala v pěti filmech a ještě víc seriálech. Za to její pozdější herecký vývoj měl spíše sestupnou tendenci. Na střední škole navštěvovala herecký kroužek a v osmnácti se přestěhovala do New Yorku, kde získala roli v divadelní hře Footloose na Broadwayi.

Později se začala více věnovat hudbě. V roce 2003 působila ve skupině The Raz, o rok později se však rozpadli. Porter tak přišla s novým uskupením The Alisan Porter Project. Od roku 2008 Alisan působí jako redaktorka lifestylového magazínu Movmnt, kde píše vlastní sloupky.

V roce 2012 se Porter vdala za Briana Autenrietha, bývalého herce ze seriálu Tak jde čas. Dvojici se v červenci téhož roku narodil syn Mason Blaise.

Reklama

Další články

Načítám