Hlavní obsah
Článek

Komediální talent v sobě tato dívenka nacházela od dětství. Možná i díky tomu mohla v šestnácti pořídit svým rodičům dům snů téměř za 40 miliónů korun. Na televizní obrazovky se poprvé dostala v šesti letech a podobně rychle se u ní vyvíjela kariéra i později. I proto má za sebou dnes jednadvacetiletá talentovaná herečka a zpěvačka Demi Lovato minulost, nad kterou se tají dech.

Rodačka z Nového Mexika započala hereckou dráhu seriálem Barney & Friends, kde se seznámila se Selenou Gomez, s níž ji dodnes pojí blízké přátelství. V roce 2008 získala první titulní roli, a to ve filmu Camp Rock. V témže roce vydávala debutové album Don’t Forget, které se dostalo na druhé místo v žebříčku Billboard. O rok později hrála v seriálu Sonny ve velkém světě opět hlavní postavu, a navíc nahrála další studiové album Here We Go Again. To se už usadilo na první příčce zmiňovaného žebříčku.

S rokem 2010 však přišlo její dosud nejtěžší období života. Nevyšel jí vztah s Joem Jonasem, trápila ji porucha příjmu potravy i závislost na drogách. Lovato absolvovala dvouměsíční léčbu, po níž v rozhovoru s Ellen DeGeneres přiznala, že důvodem byla bulimie a sklony k sebepoškozování.

V dalším roce pak vše nabralo opačný směr a Demi se dala dohromady. Nahrála například třetí album, které s nadšením přijala i kritika. Vydala se i na letní turné po USA. Na televizní obrazovce se začala pravidelně objevovat v roce 2012 díky porotcování v americkém X Factoru a loni nahrála další album.

Lovato platí za jednu z nejúspěšnějších v oboru, a časopis People ji dokonce v polovině ledna vyhlásil nejlépe placenou zpěvačkou roku s výdělkem v přepočtu 1,5 miliardy korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám