Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Po náročném dnu si každý z nás zaslouží odpočívat pěkně v klidu a v pohodě. Vychutnejte si proto i vy blahodárnou relaxaci na některé ze sedacích souprav z naší pestré nabídky. Sedačky se vyznačují důmyslnou konstrukcí, kvalitními materiály, značnou variabilitou, a co víc, během okamžiku je můžete proměnit na plnohodnotné lůžko. Udělejte radost svému tělu elegantní sedací soupravou za parádní cenu!

Takových barev a vzorů, až z toho oči přecházejí!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Popusťte uzdu fantazii a oživte svůj domov nebo kancelář rohovou sedací soupravou Vanessa, kterou vám nabízíme v levém i pravém provedení. Vyberte si z několika osvědčených variant nebo se ponořte do vzorníku a zvolte si ze stovek barev a motivů potahové látky vlastní kombinaci. Pro náročnější máme tuto soupravu čalouněnou i semišem, popřípadě ekokůží, opět v celé řadě odstínů. Sedačku snadno rozložíte na rozměrné lůžko, což ocení zejména majitelé menších bytů i ti, kteří čekají hosty na noc.

I v malém bytě se dají vymyslet velké a pěkné věci

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Že je váš byt malý? Nevadí, díky rozkládací pohovce Cora si i v garsonce můžete připadat jako ve vile! Přes den se na jejím polstrování báječně odpočívá a navečer z ní několika málo pohyby vytvoříte postel pro dva lidi, čímž uděláte z obývacího pokoje rovnou i ložnici. Její krása ovšem vynikne i v prostorných obývácích, kde na ni v případě potřeby uložíte návštěvu. Pohovku Cora můžete mít čalouněnou potahovou látkou, semišem nebo moderní ekokůží v mnoha vzorech a barvách, stačí si jen vybrat.

Trocha toho lenošení ještě nikdy nikomu neuškodila

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Natáhněte se pohodlně na výjimečnou sedací soupravu Elisabeth ve tvaru U. Zaujme vás svými rozměry, designem i provedením, jehož základem je poctivé dřevo. Sedačku, kterou dodáváme v pravé i levé verzi, je možné lehce rozložit na velké lůžko a skrývá v sobě také úložný prostor, takže spaní je bleskurychle připravené i uklizené. Útulné polstrování tvoří pružiny v kombinaci s pěnou, na výběr máte potah látkou, semišem i praktickou ekokůží. Užijte si komfort sedačky za cenu, jaká se jinde nevidí.

Když máte za málo peněz opravdu hodně muziky...

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete mít obývák, jaký vám budou závidět, a přitom nezruinovat rodinnou kasu? Poznejte obývací soupravu Gribin, sestávající z rohové (pravé/levé) rozkládací sedačky, křesla a taburetu. Unikátní souprava vyniká detaily jako je propracovaný systém rozložení, nastavitelné opěrky nebo zdobení v čalounění. Vyberte si povrch z kvalitní potahové látky nebo oblíbené ekokůže, která je k nerozeznání od kůže pravé, ale v řadě vlastností ji i předčí, a využijte skvělou nabídku, která se nebude opakovat!

Luxus není jen pro celebrity, užívejte si ho i vy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mimořádný interiér vašeho domova si žádá také vybavení mimořádným nábytkem, ke kterému se po právu řadí i kožená sedací souprava Bellone. Když se vnoříte do jejích polštářů, snadno získáte pocit hýčkané a všemi obletované hvězdy, a co víc, sedačka se dá velmi rychle rozložit na plnohodnotnou postel a poskytuje i užitečný úložný prostor. Zvolte si pravé nebo levé provedení rohu i barvu koženého čalounění přesně podle vašeho gusta a vychutnávejte si luxusní odpočinek ve vašem obývacím pokoji!

Další články

Načítám