Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Nepřehlédnutelná účastnice VyVolených se při podnikání pustila na tenký led. Nejprve se ji snažila zničit konkurence, pak ji zlikvidoval její blízký společník.

Před nástupem do vily Romana provozovala sushi bar a na vlastní kůži se přesvědčila o praktikách ostravského podsvětí. „Myslím, že za tím byl konkurenční boj. Do restaurace mi někdo hodil kyselinu máselnou, na firemním autě mi propíchali pneumatiky a rozbili přední sklo. Pak mi tam hodili 200 cvrčků. Všechno je nahlášeno na policii,“ rozpovídala se Romana o těžkém údělu ostravské podnikatelky.

V těžkém období se objevil člověk, který jí nabídnul pomocnou ruku. Jeho ochota se však záhy ukázala jako předem připravený lstivý plán. „Nasliboval mi, že mi přivede novou klientelu, protože už několik let podniká. Nikdy by mě nenapadlo, že by mě takový člověk chtěl podvést,“ popíše exVyVolená svá trápení v pondělním Top Star magazínu.

Její společník ji totiž přiměl podepsat plnou moc, aby Romanu mohl zastupovat po dobu jejího řádění v reality show. Když se ovšem z vily po třech měsících vrátila do své restaurace, v podnikání se s ní už nepočítalo. „Jak zjistil, že pět miliónů nevyhraju, obrátil se proti mně,“ dodala Romana na adresu svého podivného známého.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám