Hlavní obsah
Článek

Modelka Dominika Kadlčková patřila ke kráskám, které byly podezřívány z mentální anorexie. Teď už má při svých 175 centimetrech 52 kil, což je běžný modelkovský standard, ale tehdy pohled na ni spíše vyděsil.

"To je úplně nejjednodušší - hodit to na anorexii. Já tehdy zhubla dvanáct kil za šest týdnů, ale neúmyslně. Onemocněla jsem, měla jsme velké problémy s jícnem a opravdu jsem pěkně nevypadala. Naštěstí už je to za mnou a nikomu bych to nepřála," svěřila Super.cz Dominika, kterou v poslední době v Česku moc nevídáme.

"Věnuji se modelingu hlavně v zahraničí, v Evropě hlavně v Německu, něco mívám v Americe a pak v mé oblíbené jižní Africe, kde mám dobré kontakty, protože jsem tam půl roku žila. A pokud jde o můj volný čas, raději ho trávím s rodinou a přáteli než na společenských akcích," vysvětlila.

Jediný trh, kde už ji nechtějí, je Asie. "Už jsem pro ně ve třiadvaceti moc stará. Tam holky začínají někdy ve třinácti letech a v jednadvaceti jim kariéra končí. Sama se nad tím pozastavuji, ale je to jejich rozhodnutí," míní.

Co se herectví týče, Dominika, kterou jsme vídali třeba v seriálu Ulice, už na něj spíš rezignovala. "Svoje staré role má ráda, když nějaká nabídka přijde, tak přijde. Ale tady každý dělá všechno. A já nechci být balíček modelka, moderátorka a herečka, raději se držím svého kopyta," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám