Hlavní obsah
Článek

Nejslavnějšího wrestlera světa Hulka Hogana určitě znáte, ale jeho úspěšnou pětadvacetiletou dceru nejspíš už ne. Na televizní obrazovky se díky reality show o její rodině nazvané Hogan Knows Best dostala Brooke Hogan už jako šestnáctiletá, a tak má už nyní se šoubyznysem a kamerou hojné zkušenosti. Jejím snem je stát se zpěvačkou, ale nepohrdne ani modelingem či nabídkou od filmu.

Pěveckou dráhu odstartovala již v roce 2006, kdy nahrála desku Undiscovered. O tři roky později pak vydala druhé studiové album The Redemption. Na střední škole absolvovala mnoho kroužků. Chodila na taneční hodiny, zpěv, lekce hry na klavír a na gymnastiku. Zároveň byla jednou z roztleskávaček.

Od loňského srpna navíc Brooke zastává jednu z vedoucích pozic u profesionální wrestlingové federace Total Nonstop Action Wrestling. Nejspíš i kvůli tomu si Brooke více než kdy dřív začala zakládat na svém těle. Pokroky, kterých během posledních měsíců docílila, pak ráda vystavuje na internetu a těší se z pochvalných reakcí.

Reklama

Další články

Načítám