Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vidět to její babička, určitě ji nepochválí. Když jsme potkali moderátorku Zoru Kepkovou při moderování křtu kalendáře, trochu nás překvapil její outfit. Zatímco ostatní protagonisté byli v džínách a svetrech, ona si oblékla koženou sukýnku, ke které zvolila hodně krátký top.

Měla úplně odhalené břicho i záda, a tak jsme měli skoro strach, aby ji neofouklo. "Moje babička by mi taky vynadala, že mi nastydnou ledviny, když takhle chodím. Doufám, že tuhle reportáž neuvidí," smála se Zorka a ujistila nás, že to je jen výjimečné oblečení pro společenskou událost. "Jinak chodím taky ve svetrech, šálách a teplých bundách," ubezpečovala.

Vzhledem k tomu, že má postavičku jako lusk, jak bylo v oblečení dokonale vidět, zajímalo nás, jak si ji udržuje. "Tak právě teď nijak. Ráda cvičím, ale dala jsem si do března pauzu. Kromě práce mám ještě hodně starostí s bakalářskou prací na téma regionální rozhlasové stanice oproti celoplošným," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám