Hlavní obsah
Článek

Marek Vít dnes podává žádost o rozvod s moderátorkou Mirkou Čejkovou. Ta ho včera krátce před půlnocí obvinila z napadení a přivolala policii i záchrannou službu. Válka se rozhořela. Super.cz přináší exkluzivní rozhovor s Markem Vítem. Ten podává žádost o rozvod a napadení své ženy rázně popírá.

Marku, co přesně se včera stalo?

Přišel jsem domů před dvanáctou v noci z Celebrity beach cupu ve Žlutých lázních. Šel jsem si sednout k počítači a najednou někdo zvoní. Otevřel jsem a před domem policisté. Chtěli mluvit s Mirkou. Řekl jsem, že to není problém a vzal jsem je dovnitř. Mirka byla zamčená v pokoji. Po naléhání odemkla a policisté za ní vešli. Asi po deseti minutách pokoj opustili a řekli mi, že mě moje žena obvinila z napadení a chce přivolat záchranku, protože jí bolí hlava.

Jak si to vysvětlujete? Vztáhl jste na svoji ženu Mirku Čejkovou (62) ruku?

Absolutně ne. Nejsem blázen. Jsem v podmínce a dobře vím, že kdybych na kohokoli vztáhnul ruku, byl by to pro mě konec. Poté, co mě pustili z vězení, si dávám život do pořádku a tohle by mě zničilo. Než bych ji uhodil, radši bych stokrát bouchl pěstí do zdi.

Jak si Mirky jednání tedy vysvětlujete?

Měli jsme poslední asi tři měsíce problémy. Nežili jsme spolu jako manželé. Vysvětluju si to tak, že se mi Mirka chce mstít, protože jsem ignoroval náš vztah.

Můžete nějak dokázat, že jste svoji ženu nenapadl?

To moc dokázat nejde. Žádné zranění nemá, šrámy nebo modřiny také ne. Jsem ochoten podstoupit všechny možné testy. To jsem řekl i policistům. Klidně testy DNA, detektor lži, test na alkohol. Cokoli.

Co plánujete dál? Prý jste se odstěhoval z domu v Horoměřicích, kde jste žili?

To je pravda. Sbalil jsem věci, odevzdal klíče od domu a odstěhoval jsem se. Kdyby mi něco provedla, tak se to dá vzít zpátky. Ale aby na mě vlastní žena volala policii, to je už trošku moc.

Znamená to, že podáte žádost o rozvod?

Právě sedím u právníka. Nemám důvod s Mirkou dál zůstávat. Tohle už bylo na mě trošku moc. Mám nahrávky, kdy mi vyhrožuje, že jestli mě chytne s nějakou ženskou, tak mě zničí. Poslední měsíce mě pořád z něčeho obviňovala. Tak teď zřejmě plní svůj slib.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám