Hlavní obsah
Článek

Modelka Aneta Vignerová (36) za to umít vzít. Modelka slavila s přáteli na křtu kalendáře, pro který pózovaly její kolegyně a trošku to přehnala s alkoholem. Jedna tequila střídala druhou, takže nebylo divu, že se jí chvílemi trošku podlamovala kolena. Vždy to ale ustála jako pravá dáma. Zářila, smála se, večer si užívala.

Bohužel cesta z baru už se jí stala osudnou. Ošklivě upadla a její přátelé ji pak museli podpírat až domů a překvapivě ne proto, že se trošku napila. Druhý den měla Aneta dorazit na další párty, ale tam už po svých dorazit rozhodně nedokázala.

"Potkala jsem pár přátel, se kterými jsem si ťukla a popřála úspěšný Nový rok 2014. Bohužel při odchodu mi na schodišti podklouzla noha a zvrtla jsem si kotník. Bolest byla obrovská, byla jsem ráda, že mi do taxíku pomohli kamarádi. Stále to šíleně bolí a noha je pochopitelně nateklá. Nedokážu se na ni ani postavit," řekla Super.cz Aneta. Doufejme, že bude krásná Aneta opět brzy v pořádku. Nás tahle kráska, která není žádná cukrová panenka, totiž hodně baví a navíc patří mezi největší kočky u nás!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám