Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Zachumlejte se do hebkého županu či roztomilého pyžama a zpříjemněte si čekání na jaro i ranní vstávání. Pohodlné pyžamo příjemně zahřeje, veselý potisk zvedne náladu a přebíhání z postele do koupelny zvládnete v hebkém županu. Podívejte se na nejkrásnější kousky, které navíc pořídíte nyní ve slevě!

Župany a pyžama se slevou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Roztomilá i sexy pyžama, příjemné a hebké župany – to je recept na příjemné usínání a pohodové vstávání. A kde najdete nejlepší výběr županů a pyžam? Přeci na Astratex.cz! Župany i pyžama od Astratex.cz nyní pořídíte s až 30% slevou – to už se vyplatí, co říkáte?

Veselé pyžamo s potiskem: Konečně to pravé pohodlí!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V pyžamu se hlavně chcete cítit pohodlně? Dopřejte si ten pravý komfort v bavlněném pyžamu s roztomilým potiskem! Dlouhé rukávy i nohavice zajistí, že budete v teple a díky 100% bavlně a pohodlné gumě v pase si můžete užít nepřekonatelné pohodlí. Ve stejném designu pořídíte také dětskou verzi. Toto veselé pyžamo nyní pořídíte s 20% slevou!

Luxusní župan pro chvíle pohody

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Užijte si chvilky, které máte sama pro sebe, oblékněte luxusní župan a relaxujte. Příjemný teplý materiál s delším chloupkem pohladí vaši pokožku a vy si můžete užít dokonalý pocit luxusu. Kombinace hebkého materiálu a teplých barev si vás okamžitě získá. Nyní je o 20 % levnější!

Hlavně pohodlně a v teple

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pohodlné pyžamo s dlouhými rukávy oceníte nejen v noci, ale také při ranním vstávání. Příjemná bavlna, pohodlná široká guma a veselý potisk je to pravé pro každou ženu, která miluje pohodlí. Svým dětem můžete pořídit pyžámka ve stejném designu a užít si pohodové chvíle společně! Pyžamo nyní pořídíte o 20 % levněji!

Župan by měl být pohodlný. Ale i trendy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když si chcete užít chvíle pohody a relaxace, trendy župan Callisto je pro vás ten pravý společník. Měkký materiál si vás získá na první dotek a luxusní zpracování splní i ta nejnáročnější očekávání. Luxusní župan v trendy barvě navíc nyní pořídíte o 30 % výhodněji. Dopřejte si pohodlí a luxus!

Další články

Načítám