Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen šaty, ale i vlasy dělají člověka. O tom se na vlastní kůži, nebo spíše hlavu, přesvědčila misska a modelka Lucie Smatanová (38), když zavítala do salonu na běžnou vlasovou „údržbu“.

Jako každá žena zatoužila po změně a na místě se rozhodla prubnout si, jak by vypadala coby blondýna. A dlužno dodat, byl to pokus ne zcela úspěšný. Když si totiž za asistence odborníka nasadila paruku, změnila se křehká žena ve vampa lehce připomínajícího ženštiny z pochybných pánských časopisů.

„Jejda, tak tohle, slibuji, už nikdy,“ s děsem v očích procedila mezi zuby Lucka a paruka okamžitě skončila v koši na odpadky. Když se vzpamatovala z úleku, už v dobrém rozmaru si nechala zregenerovat své původní vlasy, vyžehlit, zkrátit a vyfoukat.

A seklo jí to skutečně parádně. „To ale není všechno. Jde o první fázi. V sobotu si sem zajdu ještě jednou, kdy mi Martin zformuje slavnostní účes, pak se navléknu do večerních šatů a spolu s kamarádkou vyrazíme do Brna na Ples v opeře. Uděláme si takovou menší dámskou jízdu bez chlapů, jen my holky,“ dodala Lucie a pohroužila se opět do péče.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám