Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Známý český zpěvák a skladatel Jarek Šimek (50) měl nedávno kulatiny, a tak se rozhodl pořádně to oslavit. Uspořádal párty, při níž pokřtil svou výběrovou desku, videoklip a písničku, v níž zpívá s Ilonou Csákovou nebo s italskou hvězdou Dodim. A Super.cz poskytl bilanční rozhovor, v němž jsme ho rozhodně nešetřili!

Za největší ostudu své dosavadní umělecké kariéry považuje podvod svého manažera, který mu zařídil penězi odesílání mraků esemeskových hlasů, a tím pádem i slušné umístění v Českém slavíkovi. „Vrátil jsem se z Ibizy, všichni kolem mě skákali radostí tři metry vysoko, já ale tušil, že to bude průšvih,“ přiznal po letech podivnou praktiku svého bývalého spolupracovníka.

Na ty měl většinou vůbec štěstí. Jiný podobně vykutálený jedinec mu zase zařídil článek v médiích o tom, že byl znásilněn. „Byl to tah manažera, aby urychlil mou kariéru. Teď jsou podobné zprávy na denním pořádku, ale dřív z toho byl skandál a léta si to lidé pamatovali. Opravdu ale nevím, že by mě někdy někdo znásilnil,“ tvrdí.

V té souvislosti nás nemohla nenapadnout otázka, proč ho nikdy nikdo neviděl se ženou. Co tají? „Já si své soukromí pečlivě hlídám. Ještě jsem nenašel člověka, kterého bych chtěl mít po svém boku. Klidně se nechám znásilnit, proč ne,“ smál se šibalsky.

A co oslavenec považuje za svůj dosavadní největší úspěch? „Jsem hrdý na to, že jsem udělal výbornou práci s Ivetou Bartošovou. I přesto, co si o tom mohou lidé myslet, se nám společně podařilo udělat kus práce, který je za námi vidět. I díky ní jsem se opět dostal do povědomí lidí, takže jsem se mohl dohrabat i k nové desce,“ dodal zpěvák, kterého nyní čeká účast na slavném italském festivalu v Sanremu, kde se potká i s Justinem Timberlakem či Robbiem Williamsem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám