Hlavní obsah
Článek

Každá žena chce být štíhlá, krásná a vyrovnaná. Bez problémů spát a zapomenout na obtíže, spojené s menstruací nebo přechodem. Určitě jste si letos také daly novoroční předsevzetí, že konečně něco uděláte se svou postavou. Jenže jak toho dosáhnout? Nejznámější a nejatraktivnější herečky a zpěvačky zveřejnily, co pomáhá jim. Vyzkoušejte i vy některý z těchto jimi doporučených prostředků a užijte si péči, na kterou jsou zvyklé hollywoodské hvězdy!

Štíhlá linie díky GMN

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Herečka Jennifer Aniston je sexsymbolem už od doby, kdy v seriálu Přátelé hrála krásnou Rachel. Štíhlou linii a dokonalou postavu si dodnes udržuje díky GMN – což je zkratka pro glukomannan. Jde o doplněk stravy, který způsobuje pocit nasycenosti a tím snižuje chuť k jídlu. Unikátní složení GMN vám zajistí, že budete jíst méně, ale přitom se nebudete trápit hladem. Navíc jsou v GMN obsaženy látky, které optimalizují obsah cholesterolu a hladinu cukru v krvi. V ČR je tento účinný přípravek na hubnutí k dostání pod názvem GMN Complex, nyní za zvýhodněnou cenu 399 Kč.

Elixír mládí se jmenuje Resveratrol

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Resveratrol je extrémně účinný a silný přírodní antioxidant, který najdete například ve víně a vinných hroznech, borůvkách, arašídech atd. Dlouholetými výzkumy bylo prokázáno, že zpomaluje stárnutí buněk - jde tedy o skutečný elixír mládí! Navíc pomáhá posílit imunitu, snižuje hladinu glukózy v krvi a pozitivně působí při rakovině slinivky. Pokud toužíte po mladistvém vzhledu, stěží najdete účinnější přípravek. Nyní je možné balení Resveratrolu koupit s výraznou slevou jen za 369 Kč.

Proti menstruačním problémům

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bolestivá menstruace, premenstruační syndrom nebo potíže spojené s přechodem. To jsou problémy, kterými trpí stále více žen. Nebuďte jednou z nich! Zbavit se všech zmíněných potíží vám pomůže Indo3nol Forte. Tento přípravek je určen proti poruchám menstruačního cyklu a stabilizuje hladinu hormonů ve vašem těle. Navíc funguje jako prevence proti genitálním bradavicím, dysplazii děložního čípku, rakovině prsu, cystám na vaječnících i rakovině děložního čípku. Indo3nol forte je zkrátka nejlepší přítel všech žen. Balení se 120 kapslemi se běžně prodává za 1170 Kč, v časově omezené nabídce jej můžete získat jen za 599 Kč!

Elixír mládí pro vaši pokožku - Arganový olej nyní jen za 345 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Po redukční dietě je potřeba velmi pečlivě pečovat o vaši pokožku. Arganový olej je mimořádně cenný olej, získávaný lisováním semen plodů ze stromu Argánie trnité, pocházejícího z jihozápadní části Maroka. Berberové mu říkají „strom života“ pro jeho prospěšné vlastnosti. Přezdívka „Desert Gold“ vystihuje jeho unikátní vlastnosti. Tento zlatavý dar přírody je neocenitelný zejména díky svým regeneračním účinkům na pleť. Tajemství Arganového oleje je založeno na bohatém obsahu vitamínu E, A, beta-karotenu, antioxidantů a esenciálních mastných kyselin zejména Omega 9 a Omega 6, které významně ovlivňují pružnost pokožky, udržují optimální vlhkost kůže, zabraňují jejímu vysoušení a pomáhají jako prevence při tvorbě vrásek.

Zelený ječmen pro vitalitu a pocit pohody

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Abyste byla krásná, musíte se také krásně cítit. Proto je důležitý zdravý spánek a pocit vitality. Extrakt ze zeleného ječmene se používá při překyselení žaludku, migréně a nespavosti. Mladý zelený ječmen obsahuje antioxidační vitamíny, enzymy prospěšné pro správnou činnost organismu a důležité minerály jako železo, vápník, hořčík a fosfor. Dokáže vás zbavit únavy a působí blahodárně na obranyschopnost organismu. Extrakt z ekologicky pěstovaného ječmene můžete zakoupit za akční cenu 349 Kč!

Hit v boji s nadváhou: Green Coffee Plus

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Green Coffee je momentálně absolutním hitem všech, kdo bojují s kily navíc. Na jeho účinnost přísahají například zpěvačky Katy Perry a Jennifer Lopez nebo herečka Demi Moore. I díky jim se Green Coffee stalo nejprodávanějším dietním doplňkem na světě. Nyní jej můžete vyzkoušet i vy! Green Coffee Plus se vyrábí v České republice, oproti zahraničním přípravkům je navíc obohacen vitamínem C a sladkovodní řasou spirulinou, která výrazně tlumí chuť na sladké. A to není vše: Green Coffee Plus má i silný antioxidační efekt, takže kromě hubnutí vám dopomůže i ke krásnější pleti. V akci lze teď Green Coffee Plus zakoupit jen za 249 Kč!

Další články

Načítám