Hlavní obsah
Článek

Ti, kteří vybrali Celeste Buckingham (28) do poroty talentové soutěže X Factor, si teď jistě mnou ruce. Zpěvaččina hvězda stoupá stále výše nejen na Slovensku a v Čechách, ale také v Americe. Poté, co se ji rozhodl podpořit Donald Trump a spojil s ní síly rapper Pitbull, se o ni zajímá nejrespektovanější hudební magazín ve světě Billboard.

Ten jí v aktuálním čísle věnoval prostor v rubrice „Bubbling Under“, kde jsou pravidelně představováni noví talentovaní umělci. V magazínu zpěvačku popisují jako nadějný objev z Evropy a její singl „Run Run Run“ označují za žhavou novinku bodující v hitparádách. „Billboard nás všechny upřímně potěšil," přiznala Celeste, která na článek narazila zcela náhodou při prohlížení hudebních novinek na internetu. „Samozřejmě, hned jsem kontaktovala manažery a oznámila jsem jim dobrou zprávu. Ani oni o tom netušili. O to je ten článek pro nás vzácnější, protože vím, že si mě Billboard našel sám. Bylo to opravdu velké překvapení," dodala. Zpěvačka má radost, že dlouhé měsíce práce za velkou louží, cestování, schůzování, nahrávání a návštěvy rádií nesou své ovoce.

A co je to tedy Billboard? Jedná se o americký týdeník, který mapuje aktuální dění v hudebním průmyslu. Zveřejňuje několik uznávaných hudebních žebříčků, které na týdenní bázi sledují popularitu skladeb a hudebních alb v různých kategoriích. Nejpopulárnější hitparádou je „Billboard Hot 100" (žhavá stovka Billboardu), která je hodnocením sta nejpopulárnějších skladeb bez ohledu na žánr a je nejčastěji používaným měřítkem hodnocení úspěchu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám