Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá modelka Ornella Štiková (31) prochází pořádnou proměnou. Nechala si naplést dlouhé vlasy, vrací se zpět k blond barvě, dala sbohem brutálnímu make-upu, který léta nosila, a i její šatník se výrazně mění.

"Zrzavé vlasy byly pokus, ale lépe se cítím jako blondýnka. Ale určitě už si přeji trošku tmavší odstín," řekla Super.cz Ornella. "Dlouhé vlasy jsem dlouho chtěla, a konečně jsem si přání splnila. Ještě je potřeba vlasy dobarvit, trošku sestříhat a bude to dokonalé," upřesnila matka syna Quentina, kterého má s bývalým manželem Gábiny Partyšové Pepou Koktou.

Ornella se dnes chystá na velkolepou párty a chce vypadat co nejlépe. Proto se rozhodla přizvat na pomoc i vizážistu a také stylistu, který jí pomáhá s šatníkem. "Bude to změna. Léta jsem se malovala stejným způsobem, tvrdé černé oční linky, a nyní jsem v podstatě něžně nalíčená. A stejné je to s oblečením. Vybírali jsme mladistvý módní outfit. Jsem nadšená," dodala Ornella.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám