Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednatřicetiletý Portugalec Simão Pedro Fonseca Sabrosa v současnosti hrající za turecký fotbalový klub Beşiktaş J.K. se projevil jako správný fotbalista, který maximálně dbá o svůj zevnějšek. Tentokrát mu šlo především o rovnoměrné opálení celého těla. Proto si vykasal své plavky trenkového střihu, aby mohl slunci vystavit co největší část svého těla.

S takto vyhrnutými plavkami se pak promenádoval po plážích v Miami. Alespoň tak ukázal své snědé vypracované tělo v celé kráse včetně několika výrazných tetování. Simão se také pořádně předváděl před dámami na pláži. Když poslouchal svou MP3, rukou si jakoby mimoděk hladil stehno. V jednu chvíli to dokonce vypadalo, že si „upravuje“ mužství.

Portugalský hráč vystřídal několik klubů světové úrovně. V minulosti hrál za týmy Barcelona, Benfica Lisabon, Atlético Madrid. Od roku 2007 působí v tureckém Beşiktaşu. Je ženatý a má dvě děti, chlapce Martima a děvče jménem Mariana.

Reklama

Další články

Načítám