Hlavní obsah
Článek

Malá holčička na fotce patří k nejen našim, ale i polským nejpopulárnějším zpěvačkám. Na to, že je jí teprve dvacet let, už stihla vydat několik desek a získat řadu ocenění. Kromě nesporného hudebního talentu je známá i tím, že má problémy s váhovými výkyvy. Její postavu krev a mlíko a žensky tvarované křivky však obdivuje řada fanoušků. Poznali jste ji?

Roztomilou holčičkou na fotce není nikdo jiný než oblíbená zpěvačka Ewa Farna (30), která svou hudební kariéru odstartovala už ve třinácti letech, když si ji pod svá křídla vzal producent Lešek Wronka. Písnička Měls mě vůbec rád ze stejnojmenného alba se ihned po svém vydání katapultovala mezi největší hity roku.

Farna získala pětkrát po sobě bronzového Slavíka a další neméně známá ocenění. Díky svému nespornému hudebnímu talentu si už dokonce vyzkoušela roli porotkyně v pěvecké soutěži SuperStar.

Momentálně navíc hodnotí talentované zpěváky v polské verzi hudební soutěže X Factor. Věčným tématem je zpěvaččina postava krev a mlíko, na kterou je Farna patřičně hrdá. Ač v posledních týdnech zhubla, o své žensky tvarované křivky rozhodně nepřišla a fanoušky dál těší odvážnými výstřihy, v nichž nejlépe vyniknou její bujné vnady.

Zpěvačce se momentálně daří nejen v pracovním, ale i v osobním životě. Po rozchodech s muzikanty Marcusem Tranem a Tomášem Klusem našla štěstí u dalšího hudebníka - kytaristy své kapely Martina Chobota.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám