Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že nikdo nemládne, je zákon přírody. U někoho je to ale vidět více, u někoho méně. A v oblasti šoubyznysu je to velmi markantní, proto se zpěváci a zpěvačky snaží udržovat si figuru a působit co nejmladistvěji, přičemž někteří to až přehánějí. Najde se ale i pravý opak.

Příkladem je rockový zpěvák Ladislav Křížek, jehož jsme jednu dobu mohli zaznamenat i v líbivém duu s jeho bratrem Damiens. Do líbivosti má ovšem nyní Láďa hodně daleko. Do redakce nám dorazily fotografie, které mají avizovat jeho další comeback a nové koncertní turné. A z toho, jak teď Křížek vypadá, jsme se skoro vyděsili. Když se podíváte na snímky, nemůžete se divit.

No, ale teď už k novému Křížkovu počinu. Po osmnácti letech vydal s kapelou Kreyson desku Návrat Krále, která se natáčela ve Švédsku, a připravuje od února stejnojmenné turné. Scéně na pódiu bude vévodit velká socha hlavního hrdiny desky - archanděla Michaela, na které pracují architekti, kteří ztvárnili postavy ve filmech Narnie nebo Vetřelec versus Predátor.

Reklama

Další články

Načítám