Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a herečka Yvetta Blanarovičová (60) opět oslnila publikum nejen svým zpěvem, ale i ženskými přednostmi, které pravidelně vystavuje na odiv.

Padesát let by Blanarovičové hádal opravdu jen málokdo, a když k tomu přidáme i její dokonalou postavu, nemůžeme se divit tomu, že přitahuje pohledy všech mužů jako magnet.

Nejinak tomu bylo i na vystoupení v Mohelnici, kde Blanarovičová provokovala odvážným výstřihem. Fanoušci rázem nevěděli, kam se dívat dříve, protože taková hrudníková výbavička, jakou Blanarovičová disponuje, se nevidí každý den. Diváky si ostatně pochvalovala i samotná zpěvačka.

„Úžasná atmosféra, super publikum, dokonce lidé chtěli, abych šla mezi ně a zpívala část koncertu přímo mezi nimi, přídavky nebraly konce, moc hezký pocit,“ pochválila publikum Blanarovičová, která je pořád v perfektní formě a na jejím těle byste vrásky či povadlou kůži museli hledat s lupou v ruce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám