Hlavní obsah
Článek

Na českých horách letos není moc sněhu, a tak řada celebrit vyrazila za parádní lyžovačkou do Alp. Kromě milovnice lyžování Andrey Verešové brázdí alpské vrcholky také temperamentní břišní tanečnice Anife Vyskočilová (50).

Ta si zimní radovánky užívá společně s rodinou své mladší sestry Šeri, o kterou se odmalička stará a považuje ji téměř za vlastní dceru. Jejího malého syna proto považuje za své vnouče a dobrovolně se označuje jako babička.

„Na rozdíl od minulého roku, kdy byly sněhu dva metry a nic jsme nezažili, tak letos je metr sněhu a nálada výborná. Moje malá Šerinka lyžuje s přítelem a já jako pravá babička chodím s vnoučkem na snídaně, procházky a starám se o něj, ale zítra už budu brázdit kopce na snowboardu,“ pochlubila se svým fanouškům na sociální síti Anife.

Anife, která se do společnosti nebojí chodit v odvážných outfitech s nebezpečnými výstřihy, sice byla tentokrát zahalená ve slušivé lyžařské bundě a kalhotách, ale i tak na sjezdovce ve sportovně sladěném ohozu celá zářila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám