Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Svérázné zpěvačky a pedagožky Mezinárodní konzervatoře Praha Marcela Březinová (63) a Renata Drössler (60) nafotografovaly další sérii snímků, které berou dech. Rockerka a šansoniérka na nich společně vystupují coby barokní divy, latexové drsňačky nebo extravagantní bytosti oblečené ve stylu Lady Gaga. Obě již překročily padesátku, ale chlubí se bezvadnými postavami. Přesvědčte se!

„Ke spolupráci jsme přizvaly kostýmního výtvarníka Romana Šolce, který stojí za kostýmy slavných českých muzikálů. Roman navíc nedávno otevřel vlastní půjčovnu neuvěřitelných kostýmů, takže bylo z čeho vybírat,“ prozradila tajemství stylizací na fotografiích Renata Drössler, která Šolce poznala v dobách, kdy hrála Nymfu v muzikálu Dracula.

„Já jsem se nejlépe cítila asi v pánském barokním obleku, kalhoty se mi zdají bezpečnější než minisukně nebo různá body,“ vzpomínala na nedávný fotografický zážitek Marcela Březinová, které se v prostorách, kde focení probíhalo, velmi zalíbilo. „Nejradši bychom tu bydlely,“ shodly se obě zpěvačky, které už tuto neděli předvedou některý z modelů Romana Šolce na společném koncertě v divadle Semafor, který příznačně nazvaly Soul & Chanson.

Reklama

Další články

Načítám