Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

I spodní prádlo podléhá trendům. A ty, které vládnou této sezóně, si zkrátka zamilujete. Něžnou krajku, sexy linie a výstavní dekolt si můžete dopřát, ať už se pyšníte plným dekoltem, nebo k vám příroda nebyla příliš štědrá. Trendy kousky totiž pořídíte ve všech velikostech!

Pro prsa všech velikostí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pořiďte si konečně podprsenku, která vám padne jako ulitá! Na Astratex.cz najdete nejen nejširší výběr velikostí, ale u každé podprsenky je také praktická velikostní tabulka. Můžete tak mít jistotu, že vám podprsenka bezvadně padne. Podívejte se, jaké super kousky vládnou této sezóně – co jim říkáte?

Bardotka: Dokonalý dekolt jedna dvě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenky se střihem bardot vytváří jedinečně tvarovaný a plný dekolt, což ocení ženy s velkými i menšími prsy. Pokud kromě bezchybného dekoltu toužíte po krajce a luxusu, tento kousek je pro vás ten pravý. Okouzlující výšivka vám dodá šmrnc a díky silikonovému pásku můžete podprsenku směle obléknout i bez ramínek. Tuto krásku navíc pořídíte hned ve třech barvách!

Pro každou příležitost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I pohodlná podprsenka, kterou oblékáte každý den, může být krásná! Důkazem je vyztužená podprsenka Hortensja. Díky speciálnímu střihu do tvaru T vytvaruje vaše vnady dokulata a bavlněné podšití zajistí celodenní komfort. Luxusní pocit vám dodá satén s krajkovými detaily. Dopřejte si luxus každý den!

Dejte svým větším vnadám perfektní tvar!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ženy s plnými tvary potřebují podprsenku, která jim nabídne pohodlí a řádnou oporu. Podprsenka Elisa je navíc ještě krásná! Zajistí správné držení poprsí a díky bavlněnému podšití také celodenní komfort. Švy do tvaru T vykouzlí dokonale tvarovaný dekolt a krajkové zdobení vám dodá sex-appeal. Buďte okouzlující!

Nepřekonatelný luxus pro velká prsa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pyšníte se většími vnadami? Milujete luxus? Pak vám nesmí uniknout tento originální kousek! Tuto sexy bardotku můžete obléct ke každé příležitosti a pokaždé se cítit neodolatelně. Zpevněné košíčky pozvednou vaše vnady a dají jim ten správný tvar. Luxusní zpracování vám dodá šmrnc a díky silikonovému pásku můžete svádět odhalenými rameny. Odoláte?

Další články

Načítám