Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Narození synů Maxe a Bruna změnilo život Simony Krainové (51) zcela radikálně. Vyznavačce divokého životního stylu se ve velmi krátké době proměnil žebříček hodnot a díky mateřství se zklidnila, zmoudřela a tak nějak zkrásněla. Se svými syny tráví co nejvíc času, zároveň je ale sympatické, že ani jako matka nezapomíná sama na sebe.

Nyní si Simona s manželem Karlem užívají jeden druhého v prosluněném Miami. Z fotek, které kráska zveřejnila na sociální síti, je vidět, že si manželé dovolenou vychutnávají plnými doušky a pojali ji jako druhé líbánky. „Život není o tom hnát se za tím, co nemáš, ale těšit se a vážit si toho, co máš. Love,“ komentovala Simona společnou fotku s manželem.

Spoustu času tráví Krainová doplňováním vitamínu D na sluníčku a ovlivněná kultem těla, který vyznávají místní obyvatelé napříč věkovým spektrem, tráví čas také v posilovně. To dokazuje pro změnu obrázek modelky při strečinku.

Dá se očekávat, že Simona Krainová se z Floridy vrátí ještě krásnější a odpočatá, což jistě ocení nejen její obdivovatelé, ale taky její děti.

Reklama

Další články

Načítám