Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jiří Bartoška (64) a Miroslav Donutil (73) se stali kmotry nové knihy spisovatelky Sylvy Lauerové. Tu proslavily romány o sexu, a to dokonce i o drsně sadomasochistickém. Pánové se ale nečervenali. Ostatně poslední knížka Jumaroro je prý cestovatelská detektivka. "No, já nevím. Když jsem ho namátkou otevřel, padla mi do oka věta, kdy se hrdince vzrušením vztyčily bradavky," podotkl třetí kmotr, herec Roman Vojtek.

"Já jsem četl Hračku, ale mám od Sylvy zakázáno o svých dojmech mluvit," řekl Super.cz Donutil. Klidně by prý ale příběh, v němž nechybí hodně podrobně popsané erotické scény, načetl jako audioknihu. "Když bych dostal zakázku, proč ne," krčil rameny. A to ještě neví, že román Otrok, na nějž se teprve chystá, je ještě brutálnější. Popisuje do detailů vztah dominy a jejího submisivního svěřence.

Jiří Bartoška se už na četbu Lauerové knížek těší. Nechce se mu za ně ale utrácet, tak má v plánu si je vypůjčit. "Sylva mi je nechce dát," postěžoval si. Pro kameru Super.cz se rozpovídal i o tom, že v rámci pořadu o cestování, který točí právě s Miroslavem Donutilem, rád poznává sexuální rituály jiných národů. To se bude zřejmě jeho manželka divit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám