Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Jitka Zelenková patří k dámám, které i po překročení šedesátky oslňují neutuchajícím šarmem a na veřejnosti vypadají o několik let mladší. Pokud si to ale žádá role v muzikálu, Zelenková se v kostýmu změní téměř k nepoznání.

Oblíbená zpěvačka se v muzikálovém představení ostravského Divadla Jiřího Myrona Fantom Londýna nasoukala do kostýmu královny Viktorie.

A stejně jako nejdéle vládnoucí panovnice na britském trůnu vypadala v černých šatech nejméně o deset let starší. Královna Viktorie zrovna neoplývala největšími půvaby, zato ale patřila k nejúspěšnějším a nejvlivnějším britským panovníkům.

Zelenková ji v usedlém kostýmu napodobila a to, že vypadala jako nerudná semetrika, jí vadit vůbec nemuselo, protože se své role zhostila na jedničku. Tajuplný krimi muzikál Fantom Londýna se ve svém příběhu vrací k mysteriózní postavě sériového vraha Jacka Rozparovače, který řádil za časů viktoriánského Londýna koncem 19. století.

Reklama

Další články

Načítám